PROVOZ PŘERUŠEN

Pikantní kotlík s bulgurem

Kód: 206 306 Zvolte variantu
239 Kč 309 Kč od 239 Kč 239 Kč bez DPH 309 Kč bez DPH od 239 Kč bez DPH
Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Jedno z vašich nejoblíbenějších jídel za posledních 9 let, jen tentokrát v ultra-lehké formě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pikantní kotlík s bulgurem

 

 

Picant meat mix

107 g (400 g finálního jídla)
176 g (600 g finálního jídla) 

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti 

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody Vacuum-Dried/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle

Jedno z vašich nejoblíbenějších jídel za posledních 9 let, jen tentokrát v ultra-lehké formě. Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrnná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.

Složení 

Vepřové maso (16%), krůtí maso ( 14%), bulgur pšeničný (13%), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.

Nutriční hodnoty


100 g STANDARD PORCE BIG PORCE
Energetická hodnota kcal 106 424 636
Energetická hodnota kJ 445 1780 2670
Tuk g 7,6 30,4 45,6
Nasycené tuky g 2,6 10,4 15,6
Bílkoviny g 7,9 31,6 47,4
Sacharidy g 13,9 55,6 83,4
Cukry g 0,6 2,4 3,6
Sůl g 1,3 5,2 7,8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×