PROVOZ PŘERUŠEN

Kuře Tikka Masala s rýží basmati

Kód: 201 301 Zvolte variantu
269 Kč 349 Kč od 269 Kč 269 Kč bez DPH 349 Kč bez DPH od 269 Kč bez DPH
Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí Tikka Masala s rýží basmati

 

 

Tikka Masala

115 g (400 g finálního jídla)
181 g (600 g finálního jídla) 

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody Vacuum-Dried/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle 

Tradiční indická specialita uvařená dle originální receptury a s použitím místních koření. Maso je nakládané 24 hodin ve směsi smetanového jogurtu a koření a poté pečeno v páře. Lahodná mírně pikantní smetanová omáčka je dochucena čerstvým koriandrem a jako příloha je kurkumou obarvená rýže Basmati.

Složení

Kuřecí prsa (30%), sakaná rajčata (20%)(rajčata, rajčatová šťáva, kyselina citrónová), rýže basmati (16%), smetana (16%), jogurt (10%), cibule, česnek, máslo (mléko), olivový olej, sůl, zázvor, garam masala, kurkuma, římský kmín, chilli, koriandr mletý, třtinový cukr, koriandr čerstvý.

Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.

Nutriční hodnoty


100 g STANDARD PORCE BIG PORCE
Energetická hodnota kcal 190 760 1140
Energetická hodnota kJ 794 3176 4764
Tuk g 13,0 52,0 78,0
Nasycené tuky g 7,5 30,0 45,0
Bílkoviny g 13,0 52,0 78,0
Sacharidy g 6,4 25,6 38,4
Cukry g 2,8 11,2 16,8
Sůl g 1,05 4,2 6,3

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
×